Power Up 79255 Polizor unghiular

Power Up 79255 Polizor unghiular

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse Power Up: Power Up Polizor unghiular

Makita 9558HN Polizor unghiular 409,00 RON Makita 9558HN Metabo W9-125 (600376000) Polizor unghiular 421,00 RON Metabo W9-125 (600376000) Raider RD-AG25 (020123) Polizor unghiular de la 164,00 RON Raider RD-AG25 (020123) FLEX L 3410 FR (406511) Polizor unghiular de la 697,00 RON FLEX L 3410 FR (406511)

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 0,00 RON

Descrierea produsului
Mod de alimentare Retea electrica
Putere 900 W
Turatie 4200 rpm
Diametrul discului 125 mm
Greutate 4.3 kg

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Datorită discurilor contra-rotative speciale, dispozitivul face posibilă tăierea simultană a oțelului şi a lemnului, cufundarea în orice material, tăierea unghiurilor de oțel, profilele, plăcile de acoperiş (fără topirea zincului). Utilitatea uimitoare a unui ferăstrău cu două discuri nu este un recul atunci când tăiați chiar foi subțiri, policarbonat, oțel şi lemn. Chiar şi elemente de tăiere ale structurii în poziția forțată de lipsa de spațiu pentru operator este mult mai sigur şi mai precis decât folosirea unui polizor unghiular sau a unui ferăstrău obişnuit. Fierăstrăul cu disc dublu Power Up constă din două lame de ferăstrău contra-rotative . Datorită acestui tip de dispozitiv nu există aşa-numitele efect de recul din materialul tăiat. Datorită lucrărilor simetrice, forțele cauzate de ambele discuri sunt nivelate, ceea ce permite o tăiere foarte precisă. Acest lucru este deosebit de avantajos atunci când conduceți discul în material. În plus, ferăstrăul cu disc dublu Power Up 79255 poate tăia atât înainte, cât şi înapoi şi se poate scufunda cu uşurință în materialul tăiat. Un ferăstrău cu două discuri este o soluție ideală atunci când nu există loc pentru a ataşa şina unui ferăstrău tradițional pentru a tăia material. Unul dintre cele mai mari avantaje ale unui astfel de ferăstrău este siguranța şi precizia tăierii . Primul ferăstrău cu două discuri a fost creat de Frank Sciamma, pompier francez care a dorit să lucreze cu un dispozitiv care permite tăierea sigură şi precisă a diverselor materiale. Invenția sa a fost rezultatul unui accident în care prietenul său şi-a pierdut ochiul în timp ce tăia o maşină spartă folosind un ferăstrău circular tradițional. În operațiunile de salvare, precizia şi siguranța tăierii sunt prioritatea cea mai mare, iar reculul care are loc în timpul acestei operații expune siguranța şi sănătatea atât a victimelor accidentului, cât şi a salvatorilor acestora. Dinți Widia văzut dublu-disc Power Up 79255, datorită caracteristicilor sale de durabilitate şi performanță permit contra-tăiere multe materiale. Lemn, OSB sau MDF, placaj, PVC, plexiglas, metale neferoase, oțel şi plăci de ipsos - toate cu un set de discuri. Deoarece discurile contra-rotative necesită doar o presiune minimă de tăiere, este posibil chiar să tăiați coaja de ouă fără a o zdrobi. Cu discuri de tăiere contra-rotative, muchia de tăiere este netedă şi zimțată. O astfel de versatilitate economiseşte timp pe care altfel ar trebui să-l petrecem înlocuirea discurilor de tăiere. Ferăstrăul cu disc dublu Power Up 79255 are o protecție pentru lamă cu un alimentator pentru grăsimi . De asemenea, este echipat cu un mâner suplimentar convenabil care poate fi ataşat perpendicular (în fotografie) sau transversal.
Producator : Power up

Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.